VOLG ONS OP FACEBOOK!

Waterloo 1815 - Fromagerie Biologique de Vielsalm

1815 WATERLOO

In 1815 werd in de velden van Waterloo een historische veldslag uitgevochten, die de toekomst van Europa zou bepalen. Twee eeuwen later maakt deze gebeurtenis nog steeds deel uit van het collectieve geheugen. En om dat te vieren creëerde de biologische kaasmakerij van Vielsalm de 1815 Waterloo… een biologische kaas met een overgetelijke smaak om meteen van te genieten ! 

Een oud recept voor een historische kaas

Op punt gesteld door onze meester-kaasmaker Alain Vedrines en gebaseerd op een eeuwenoud recept, is de 1815 Waterloo perfect geschikt om de tweehonderdste verjaardag van de beroemdste veldslag te herdenken. Gemaakt van biologische melk afkomstig uit de groene streek van Vielsalm, bezit hij alle troeven om liefhebbers van kwaliteitsproducten een keizerlijke zintuiglijke ervaring te bieden.  
Deze kleine ronde gatenkaas rijpt gedurende twee maanden onder zijn korst, voor hij een heerlijke gast tijdens al uw maaltijden wordt.

Altijd lekker !

Geraspt voor uw ovenschotels, pastagerechten of uiensoep behoudt deze kaas zijn eigenschappen en “trekt hij draden”. In blokjes bij uw aperitieven en in uw slaatjes, dankzij zijn hazelnotensmaak. In sneetjes op uw boterham, voor een croque-monsieur of een heerlijke Cordon Bleu… De 1815 Waterloo verwent alle papillen. Om overtuigend de slag van de lekkerste kazen te winnen !

Volledige gamma